Vilkår og betingelser
Artikel 1 - Definitioner
I disse vilkår og betingelser skal følgende vilkår have følgende definitioner.
Reflektionsperiode: den periode, i hvilken forbrugeren kan bruge sin ret til tilbagetrækning;
Forbruger: den fysiske person, der ikke handler med formål relateret til hans/hendes forretnings-, handels-, håndværks- eller faglige aktiviteter;
Dag: Kalenderdag;
Kontinuerlig præstationskontrakt: en kontrakt, der tjener til at levere varer, tjenester og/eller digitalt indhold i en given periode;
Bæredygtigt datahåndtering: ethvert middel, inklusive e-mail, der giver forbrugeren eller entreprenøren mulighed for at gemme oplysninger, der er rettet til ham/hende personligt på en sådan måde, at fremtidig konsultation og brug er mulig i en periode, der matcher det formål, som informationen er bestemt til og som muliggør uændret gengivelse af den gemte information.
Fortrydelsesret: Forbrugerens mulighed for ikke at fortsætte med aftaleaftalen inden for afkølingsperioden;
Entreprenør: den naturlige hos juridisk person, der er medlem af Stichting Webshop Keurmerk, og som leverer produkter, (adgang til) digitalt indhold og eller tjenester til forbrugere på afstand;
Fjernkontrakt: en kontrakt indgået af entreprenøren og forbrugeren inden for rammerne af et organiseret system til fjernsalg af produkter, digitalt indhold og / eller tjenester, hvorved en eller flere teknologier til fjernkommunikation anvendes eksklusivt eller yderligere, indtil konklusionen af kontrakten;Standardformular til fortrydelsesret: den europæiske standardformular for fortrydelsesret er inkluderet i tillæg 1;
Teknologi til fjernkommunikation: et middel, der skal bruges til at indgå en aftale uden, at forbrugeren og iværksætteren er sammen samme sted på samme tid.
Artikel 2 - Entreprenørens identitet
Navn: Just Carpets BV
Virksomhedsadresse: Eckertstraat 38, 8263CB Kampen
Telefonnummer:
0031 (0) 38 3333 110 (vast nummer)
E-mailadresse: vragen@justcarpets.nl
Chamber of Commerce number: 67665888
Moms- og identifikationsnummer: NL857119345B01
Artikel 3 - Anvendelse
1. Disse generelle vilkår og betingelser gælder for ethvert tilbud fra entreprenøren og for enhver fjernkontrakt indgået mellem entreprenøren og forbrugeren.
2. Før entreprenøren indgår en fjernkontrakt, skal teksten til disse generelle vilkår og betingelser stilles til rådighed gratis og hurtigst muligt. Hvis dette med rimelighed er umuligt, skal entreprenøren angive, på hvilken måde de almindelige vilkår og betingelser kan inspiceres, og at de vil blive sendt gratis, hvis det anmodes herom, inden den fjerne kontrakt er indgået.
3. Hvis afstandskontrakten indgås elektronisk, kan teksten til disse generelle vilkår og betingelser, i afvigelse fra det foregående afsnit og inden fjernkontrakten indgås, også leveres til forbrugeren elektronisk på en sådan måde, at forbrugeren let kan opbevar det på en langvarig databærer. Hvis dette med rimelighed er umuligt, vil det blive specificeret, hvor de generelle vilkår og betingelser kan ses elektronisk, og at de vil blive sendt til på forbrugerens anmodning gratis, enten via elektroniske midler eller på anden måde, før aftaleaftalen indgås;
4. I tilfælde af, at specifik produkt- eller servicevilkår gælder ud over disse generelle vilkår og betingelser, finder andet og tredje afsnit anvendelse i overensstemmelse hermed, og i tilfælde af modstridende vilkår og betingelser, kan forbrugeren altid appellere til den gældende bestemmelse om, at er mest fordelagtig for ham/hende.
Artikel 4 - Tilbudet
1. Hvis et tilbud er af begrænset varighed, eller hvis visse betingelser finder anvendelse, skal det udtrykkeligt angives i tilbuddet.
2. Tilbudet indeholder en fuldstændig og nøjagtig beskrivelse af de tilbudte produkter, digitalt indhold og/eller tjenester. Beskrivelsen er passende detaljeret for at give forbrugeren mulighed for at vurdere produkterne, tjenesterne og/eller digitalt indhold på passende måde. Hvis entreprenøren bruger billeder, er de sandhedsbilleder af de leverede produkter og/eller tjenester. Åbenbare fejl eller fejl i tilbuddet binder ikke entreprenøren.
3. Alle tilbud indeholder sådanne oplysninger, at det er klart for forbrugeren, hvilke rettigheder og forpligtelser der er knyttet til at acceptere tilbuddet.
Artikel 5 - Kontrakten
1. Med forbehold af bestemmelserne i stk. 4 bliver kontrakten gyldig, når forbrugeren har accepteret tilbuddet og opfyldt de fastsatte vilkår og betingelser.
2. Hvis forbrugeren accepterede tilbuddet på elektronisk måde, skal entreprenøren straks bekræfte modtagelsen af at have accepteret tilbuddet på elektronisk måde. Så længe modtagelsen af nævnte accept ikke er bekræftet, kan forbrugeren afvise kontrakten.
3. Hvis kontrakten indgås elektronisk, vil entreprenøren træffe passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til elektronisk dataoverførsel og sikre et sikkert webmiljø. Hvis forbrugeren kan betale elektronisk, skal iværksætteren overholde passende sikkerhedsforanstaltninger.
4. Entreprenøren kan inden for rammerne af loven indsamle oplysninger om forbrugerens evne til at opfylde hans betalingsforpligtelser og alle fakta og faktorer, der er relevante for ansvarligt at indgå fjernkontrakten. Hvis entreprenøren, der handler på resultaterne af denne undersøgelse, har gode grunde til ikke at indgå kontrakten, har han lovligt ret til at nægte en ordre eller anmodning, der er understøttet af grunde, eller at knytte særlige betingelser til gennemførelsen.
5. Inden leveringen af produktet, skal entreprenøren sende følgende information sammen med produktet, tjenesten eller det digitale indhold skriftligt eller på en sådan måde, at forbrugeren kan opbevare den på en tilgængelig måde på en langvarig databærer:
a. besøgsadressen for entreprenørens forretningssted, hvor forbrugeren kan komme i kontakt med eventuelle klager;
b. betingelserne for og den måde, hvorpå forbrugeren kan udøve fortrydelsesretten, eller i givet fald klare oplysninger om, at han er fritaget for fortrydelsesretten;
c. de oplysninger, der svarer til eksisterende eftersalgsservice og garantier;
d. Prisen inkluderer alle afgifter på produktet, tjenesten eller digitalt indhold, hvor det er relevant, leveringsomkostningerne og måde at betale, levering eller implementering af fjernkontrakten på;
e. kravene til annullering af kontrakten, hvis kontrakten har en varighed på mere end et år eller i en ubegrænset periode.
6. I tilfælde af en løbende præstationskontrakt gælder bestemmelsen i foregående afsnit kun den første levering.
Artikel 6 - Fortrydelsesret
1. Forbrugeren kan afvise en købekontrakt for et produkt uden begrundelse i en reflektionsperiode på mindst 14 dage. Entreprenøren kan spørge forbrugeren om årsagen til tilbagetrækning, men kan ikke tvinge ham til at angive årsag(er).
2. Den reflektionsperiode, der er nævnt i underafsnit 1, begynder den dag, produktet er modtaget af forbrugeren eller af en tredjepart, der er udpeget af ham på forhånd, og som ikke er transportøren, eller
a. hvis forbrugeren bestilte flere produkter i samme rækkefølge: den dag, hvor forbrugeren eller en tredjepart, der blev udpeget af ham, modtog det sidste produkt. Entreprenøren kan afvise en bestilling af flere produkter med forskellige leveringsdatoer, forudsat at han klart informerer forbrugeren inden bestillingsprocessen.
b. i tilfælde, hvor levering af et produkt består af flere partier eller dele: den dag, hvor forbrugeren eller en tredjepart, der er udpeget af ham, modtog den sidste del af produktet.
c. i tilfælde af aftale om regelmæssig levering af produkter i en given periode: den dag, hvor forbrugeren eller en tredjepart, der er udpeget af ham, modtog det første produkt.
Artikel 7 - Forbrugerens forpligtelser i refleksionsperioden
1. I denne periode skal forbrugeren håndtere produktet og emballagen med omhu. Forbrugeren må kun pakke ud eller bruge produktet i det omfang, det er nødvendigt for at bestemme produktets art, egenskaber og virkning. Det styrende princip er, at forbrugeren kun må håndtere og inspicere produktet på den måde, hvorpå man får lov til at håndtere et produkt i en butik.
2. Forbrugeren er kun ansvarlig for det værdifald på det produkt, der er forårsaget af måden at håndtere produktet på, som gik videre end tilladt i underafsnit 1.
Artikel 8 - Udøvelse af forbrugerens fortrydelsesret og omkostninger derved
1. Hvis forbrugeren udnytter sin fortrydelsesret, skal han underrette entreprenøren entydigt med standardformularen for fortrydelsesret inden for reflektionsperioden.
2. Forbrugeren returnerer produktet eller leverer det til (den autoriserede repræsentant for) entreprenøren så hurtigt som muligt, men inden for 14 dage regnet fra dagen efter den meddelelse, der er omhandlet i underafsnit 1. Dette behøver ikke gøres, hvis entreprenøren tilbød at samle produktet selv. Forbrugeren observerede under alle omstændigheder perioden for returnering af produktet, hvis produktet returneres inden udløbet af reflektionsperioden.
3. Forbrugeren returnerer produktet med alt leveret tilbehør og, hvis det er rimeligt muligt i original tilstand og emballering, og i overensstemmelse med rimelige og klare instruktioner givet af entreprenøren
4. Risikoen og bevisbyrden for korrekt og rettidig udøvelse af retten til refleksion falder på forbrugeren.
5. Forbrugeren bærer de direkte omkostninger ved returnering af produktet. Hvis entreprenøren ikke har rapporteret, at forbrugeren skal bære disse omkostninger, eller hvis entreprenøren påpegede, at han selv bærer omkostningerne, behøver forbrugeren ikke betale omkostningerne ved returnering af produktet.
6. Hvis forbrugeren trækker sig tilbage efter først at have udtrykkeligt anmodet om, at udførelsen af en service eller levering af gas, vand eller elektricitet, der ikke er klargjort til salg, ikke skal startes i et begrænset antal eller en given mængde i reflektionsperioden, forbrugeren betaler entreprenøren et beløb, der svarer til den del af forpligtelsen, der allerede var opfyldt på tidspunktet for fortrydelsesretten, sammenlignet med forpligtelsens fulde overholdelse.
7. Forbrugeren bærer ikke omkostningerne ved udførelse af tjenester til levering af vand, gas eller elektricitet, der ikke var gjort klar til salg i et begrænset antal eller mængde, eller til levering af fjernvarme, hvis
a. entreprenøren ikke har givet forbrugeren de lovpligtigt krævede oplysninger om fortrydelsesret, kompensation af omkostninger i tilfælde af tilbagetrækning eller standardformularen for tilbagetrækning, eller
b. hvis forbrugeren ikke eksplicit har anmodet om, at ydelsen af tjenesten eller levering af gas, vand og elektricitet eller fjernvarme startes i reflektionsperioden.
8. Forbrugeren bærer ikke omkostninger for fuld eller delvis levering af digitalt indhold, der ikke er gemt på en fysisk transportør, hvis
Artikel 9 - Entreprenørens forpligtelser i tilfælde af fortrydelsesret
1. Hvis entreprenøren muliggør underretningen om fortrydelsesret på elektronisk måde, skal han straks sende en returkvittering.
2. Entreprenøren refunderer alle betalinger, som forbrugeren har foretaget, inklusive eventuelle leveringsomkostninger, som forbrugeren kan opkræve for det returnerede produkt, så hurtigt som muligt, men inden for 30 dage efter den dag, hvor forbrugeren underrettede ham om fortrydelsesretten. Medmindre entreprenøren tilbyder at indsamle produktet selv, kan han vente med at betale tilbage, indtil han har modtaget produktet, eller indtil forbrugeren har bevist, at han har returneret produktet, alt efter hvad der sker først.
3. Entreprenøren skal anvende de samme betalingsmidler, som forbrugeren benyttede, medmindre forbrugeren samtykker til en anden metode. Refusionen er gratis for forbrugeren.
4. Hvis forbrugeren valgte en dyrere leveringsmetode i stedet for den billigste standardlevering, behøver entreprenøren ikke at godtgøre ekstraomkostningerne for den dyrere metode.
Artikel 10 - Frafald af fortrydelsesretten
Entreprenøren kan udelukke følgende produkter og tjenester fra fortrydelsesretten, men kun hvis entreprenøren har gjort dette klart, da han fremsatte tilbudet, eller i det mindste i god tid inden indgåelsen af aftalen:
1. Produkter eller tjenester med en pris, der er udsat for udsving i det finansielle marked, og som entreprenøren ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme inden for fortrydelsesretten;
2. Aftaler, der afsluttes under en offentlig auktion. En offentlig auktion defineres som en salgsmetode, hvorved entreprenøren tilbyder produkter, digitalt indhold og/eller tjenester til forbrugeren, der personligt er til stede, eller som har mulighed for at være personligt til stede på auktionen i regi af en auktionær, og hvorved den succesrige byder er forpligtet til at købe produkterne, det digitale indhold og/eller tjenesterne.
3. Serviceaftaler, efter fuld udførelse af service, men kun hvis
a. ydelsen startede med forbrugerens eksplicitte forudgående samtykke; og
b. forbrugeren oplyste, at han mister sin fortrydelsesret, så snart entreprenøren fuldt ud har gennemført aftalen.
4. Serviceaftaler med henblik på at stille indkvartering til rådighed, når der tilvejebringes en bestemt gennemførelsesperiode, men ikke til boligformål, varetransport, biludlejning og catering;
5. Aftaler relateret til fritidsaktiviteter, når en bestemt dato eller periode for præstation er arrangeret i selve aftalen;
6. Produkter fremstillet i overensstemmelse med forbrugerens specifikationer, som ikke er præfabrikerede, men som er produceret på grundlag af en forbrugers individuelle valg eller beslutning, eller som er beregnet til en bestemt person;
7. Letfordærvelige produkter eller produkter med en begrænset holdbarhed.
8. Forseglede produkter, der af sundhedsmæssige eller hygiejniske årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt;
9. Produkter, der til deres art er irreversibelt blandet med andre produkter;
10. Alkoholholdige drikkevarer, hvis pris er aftalt ved aftalens indgåelse, men hvis levering kun kan ske efter 30 dage, og hvis reelle værdi afhænger af udsving i markedet, som entreprenøren ikke kan påvirke.
11. Forseglede lyd- og videooptagelser og computerprogrammer, som sælerne blev brudt efter levering;
12. Aviser, tidsskrifter eller magasiner, med undtagelse af abonnementer på dem;
13. Levering af andet digitalt indhold end fysisk transportør, men kun hvis: a. Ydelsen startede med forbrugerens eksplicitte forudgående samtykke;
b. forbrugeren oplyste, at han mister sin fortrydelsesret, så snart entreprenøren fuldt ud har gennemført aftalen.
Artikel 11 - Prisen
1. Priserne på de leverede produkter og / eller tjenester hæves ikke i den gyldighedsperiode, der er givet i tilbuddet, med forbehold af prisændringer på grund af ændringer i momssatser.
2. I modsætning til det foregående afsnit kan entreprenøren tilbyde produkter eller tjenester, hvis priser er udsat for udsving i det finansielle marked, der ligger uden for entreprenørens kontrol, til variable priser. Tilbudet angiver muligheden for at blive udsat for udsving og det faktum, at angivne priser er målpriser.
3. Prisstigninger inden for 3 måneder efter kontraktens indgåelse er kun tilladt, hvis de er resultatet af ny lovgivning.
4. Prisstigninger fra 3 måneder efter kontraktens indgåelse er kun tilladt, hvis entreprenøren har bestemt det og
a. de er resultatet af lovbestemmelser eller bestemmelser, eller
b. forbrugeren har myndighed til at annullere kontrakten inden den dag, hvor prisstigningen starter.
5. Alle priser angivet i levering af produkter eller tjenester er inklusive moms.
Artikel 12 - Udførelse af en aftale og ekstra garanti
Entreprenøren garanterer, at produkterne og/eller tjenesterne overholder kontrakten, de specifikationer, der er anført i tilbuddet, med rimelige krav til brugervenlighed og/eller pålidelighed og med de gældende lovbestemmelser og/eller regeringsbestemmelser på dagen for kontrakten blev afsluttet. Hvis aftalt, garanterer entreprenøren også, at produktet er egnet til andet end normal brug.
2. En ekstra garanti, der tilbydes af entreprenøren, hans leverandør, producent eller importør, berører aldrig de rettigheder og krav, som forbrugeren kan udøve mod entreprenøren om en fiasko i opfyldelsen af entreprenøren forpligtelser, hvis entreprenøren har undladt at opfylde sin del af aftalen.
3. Ved "ekstra garanti" forstås hver forpligtelse fra entreprenøren, hans leverandør, importør eller fabrikant, i hvem han tildeler visse rettigheder eller krav til forbrugeren, der går længere end han er lovligt påkrævet, hvis han svigter i overensstemmelse med sin del af aftalen.
Artikel 13 - Levering og udførelse
1. Entreprenøren skal udvise den bedst mulige pleje ved bestilling og udførelse af produktordrer og ved vurdering af anmodninger om levering af tjenester.
2. Leveringsstedet er på den adresse, som forbrugeren har givet entreprenøren.
3. Med behørig overholdelse af bestemmelserne i artikel 4 i disse generelle vilkår og betingelser, skal entreprenøren udføre accepterede ordrer med bekvem hastighed, men mindst inden for 30 dage, medmindre andet er aftalt ift leveringsperiode. Hvis leveringen er forsinket, eller hvis en ordre ikke kan udfyldes eller kun kan udfyldes delvist, skal forbrugeren underrettes om dette inden for en måned efter bestilling. I sådanne tilfælde har forbrugeren ret til at afvise kontrakten gratis og med ret til mulig erstatning.
4. Efter afvisning i overensstemmelse med foregående stykke skal entreprenøren returnere forbrugerens betaling straks men mindst inden for 30 dage efter afvisning.
5. Risikoen for tab og/eller skade på produkter bæres af entreprenøren indtil leveringstidspunktet til forbrugeren eller en på forhånd udpeget repræsentant og gjort bekendt for forbrugeren, medmindre eksplicit er aftalt andet.
Artikel 14 - Betaling
1. Medmindre andet er angivet i aftalen eller i de yderligere betingelser, skal de beløb, der skal betales af forbrugeren, afregnes inden for 14 dage efter reflektionsperioden, eller hvis der ikke er nogen overvejelsesperiode inden for 14 dage efter indgåelsen af aftalen. I tilfælde af en aftale om levering af en service starter denne periode den dag, hvor forbrugeren modtog bekræftelsen af aftalen.
2. Ved salg af produkter til forbrugere er det ikke tilladt at forhandle om et forskud på mere end 50% i de generelle vilkår og betingelser. Hvis der er aftalt et forskud, kan forbrugeren ikke påberåbe sig nogen ret med hensyn til udførelsen af den pågældende ordre eller den eller de pågældende ydelse(r), inden den aftalte forhåndsbetaling foretages.
3. Forbrugeren har pligt til straks at informere entreprenøren om mulige unøjagtigheder i de betalingsoplysninger, der blev givet eller specificeret.
4. I tilfælde af, at forbrugeren ikke har overholdt sin eller flere betalingsforpligtelser i tide, og entreprenøren har påpeget, at betalingen var for sent og tilladt forbrugeren en periode på 14 dage til at overholde betalingsforpligtelserne, har forbrugeren pligt til at betale den lovpligtige rente af det beløb, der skal betales, og entreprenøren har ret til at opkræve forbrugeren for eventuelle udenretslige opkrævningsomkostninger. Disse udenretslige opkrævningsomkostninger beløber sig til højst 15% for udestående beløb op til €2.500, 10% for de følgende €2.500 og 5% for de følgende €5000, med et minimumsbeløb på €40. Virksomheden kan afvige fra de ovennævnte beløb og procenter til fordel for forbrugeren.
Artikel 15 - Klageprocedure
1. Entreprenøren skal have en tilstrækkelig underrettet klageprocedure på plads og skal håndtere klagen i overensstemmelse med denne klageprocedure.
2. Klager over udførelsen af kontrakten skal indgives fuldstændigt og klart beskrevet til entreprenøren inden for en rimelig tid efter, at forbrugeren opdagede manglerne.
3. De klager, der er forelagt entreprenøren, skal besvares inden for en periode på 14 dage efter datoen for modtagelsen. Hvis en klage kræver en overskuelig længere tid til håndtering, skal entreprenøren svare inden for 14 dage med en meddelelse om modtagelse og en indikation af, hvornår forbrugeren kan forvente et mere detaljeret svar.
4. En klage over entreprenørensprodukt, tjeneste eller eftersalgsservice kan også indsendes til Stichting Webshop Keurmerk med en klageformular angivet på Forbrugersiden på webstedet www.Stichting Webshop Keurmerk. org. Klagen sendes derefter til den pågældende entreprenør og til Stichting Webshop Keurmerk.
5. Hvis klagen ikke kan løses i fælles høring inden for en rimelig tid eller inden for 3 måneder efter indsendelse af klagen, vil der være en tvist, der er åben for reglerne for tvistbilæggelse.
Artikel 16 - Uoverensstemmelser
1. Kontrakter mellem den entreprenør og den forbruger, som disse almindelige betingelser gælder, er udelukkende underlagt hollandsk lovgivning.
2. Med behørig overholdelse af nedenstående bestemmelser, kan uoverensstemmelser mellem forbrugeren og entreprenøren om dannelse eller gennemførelse af kontrakter i forbindelse med produkter eller tjenester, som entreprenøren skal levere eller allerede har leveret, indsendes af både forbrugeren og iværksætteren til Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP, Haag (Den Haag) (www.sgc.nl).
3. En tvist håndteres kun af Uoverensstemmelsesudvalget [Geschillencommissie], hvis forbrugeren forelagde sin klage til entreprenøren inden for en rimelig frist.
4. Uoverensstemmelsen skal være forelagt skriftligt til Geschillencommissie Webshop inden for tre måneder efter opståen af uoverensstemmelsen.
5. Hvis forbrugeren ønsker at forelægge en uoverensstemmelse til Geschillencommissie, er entreprenøren bundet til at følge dette. Når entreprenøren ønsker at indgive uoverensstemmelsen til Geschillencommissie, skal forbrugeren svare skriftligt inden for fem uger efter en skriftlig anmodning fra entreprenøren, om han ønsker det eller ønsker, at uoverensstemmelsen skal behandles af den kompetente domstol. Hvis entreprenøren ikke har hørt om forbrugerens mulighed inden for fem uger, er entreprenøren berettiget til at forelægge uoverensstemmelsen for den kompetente domstol.
Geschillencommissies beslutning træffes under de betingelser, der er beskrevet i reglerne for voldgiftskommissionen (http://www.degeschillencommissie.nl/over-onss/decommissies/2701/webshop).
En beslutning truffet af Geschillencommissie er et bindende råd.
7. Uoverensstemmelsesudvalget håndterer ikke en tvist eller ophører med at behandle den, hvis entreprenøren får et moratorium, går konkurs eller faktisk afslutter sin forretningsaktivitet, før kommissionen har behandlet en tvist under retsmødet og har truffet en endelig tildeling.
8. Hvis der ud over Geschillencommissie-webshoppen er et andet uoverensstemmelsesudvalg anerkendt af eller tilknyttet Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) [Fonden for Forbrugerklagenævn] eller Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) [Klagenævnet for finansielle tjenester] er kompetent, er den uoverensstemmelse, der hovedsageligt er relateret til salgsmetoder eller distancetjenester, som er Geschillencommissie Webshop Keurmerk fortrinsvis kompetent, og for alle andre uoverensstemmelser er komitéen anerkendt af og tilknyttet SGC eller Kifid kompetent.
Artikel 17 - Garanti fra denne branche
1. Webshop Keurmerk garanterer, at dens medlemmer følger den bindende rådgivning fra Uoverensstemmelsesudvalgets Webshop, medmindre medlemmet beslutter at sende den bindende udtalelse til gennemgang for domstolen inden for to måneder. Denne garanti genopstår, hvis den bindende udtalelse efter rettens gennemgang er blevet bekræftet, og dommen er blevet endelig. Webshop Keurmerk betaler dette beløb til forbrugeren op til €10.000 pr. bindende udtalelse. 10.000€ betales, hvis beløbet overstiger €10.000 pr. bindende udtalelse. Hvad angår det resterende beløb, har Webshop Keurmerk en forpligtelse til at forsøge at sikre, at medlemmerne overholder den bindende rådgivning.
2.. Til anvendelse af denne garanti kræves det, at forbrugeren indgiver en skriftlig appel til Webshop Keurmerk, og at han overdrager kravet mod Entreprenøren til Stichting Webshop Keurmerk. Hvis kravet mod iværksætteren overstiger €10.000, vil forbrugeren blive tilbudt at overdrage kravet om det overskydende beløb til Stichting Webshop Keurmerk, hvorefter denne organisation i eget navn og for egen regning forsøger at få betaling og opfyldelse af disse rettigheder til at kompensere forbrugeren.
Artikel 18 - Yderligere bestemmelser eller undtagelser
Yderligere bestemmelser og/eller undtagelser fra disse almindelige betingelser bør ikke være til skade for forbrugeren, og skal sendes skriftligt eller registreres på en sådan måde, så forbrugeren kan opbevare dem på en tilgængelig måde over en længere periode
2. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn slechts van kracht nadat deze op daartoe geëigende wijze zijn gepubliceerd, met dien verstande, dat bij toepasselijke wijzigingen gedurende de looptijd van een aanbod de voor de consument meest gunstige bepaling zal prevaleren.
Artikel 19 - Ændringer af de generelle vilkår og betingelser for
Stichting Webshop Keurmerk
1. Disse generelle vilkår og betingelser ændres ikke andet end i samråd med Consumentenbond (Forbrugerrådet).
2. Ændringer af disse vilkår og betingelser er kun gyldige efter offentliggørelse på passende måde, forudsat at i tilfælde af passende ændringer skal den bestemmelse, der er mest fordelagtig for forbrugeren, have forrang under gyldigheden af et tilbud.